ÖSTERSJÖ BÅT - 08-717 85 00 - info@ostersjo-bat.se

HEM

BEGAGNADE BÅTAR

SÄLJ DIN BÅT

GARANTI

OM OSS

KONTAKT

Östersjö Båt köper, säljer och förmedlar begagnade båtar på Saltsjö Pir i Saltsjöbaden i Stockholm. Vår specialitet är styrpulpet- och hyttbåtar men vi jobbar även med ansdra typer av båtar. Vi hjälper dig gärna med att hitta en ny båt, sälja din nuvarande eller varför inte både och.

Utöver vår verksamhet med begagnade båtar är vi, genom vår avdelning NORDSTAR Sverige, Svensk generalagent för Nordstarbåtarna. Besök gärna vår hemsida för NORDSTAR för mer information.

Vi har en gedigen erfarenhet av båtbranschen. Fastän Östersjö Båt startades 2012 har vår personal sammantaget över 50 års erfarenhet av båtbranschen och båtförsäljning. Bland annat har vi tidigare varit generalagenter för båtar som Nordstar, Masmar, Tärnskär och Jolly och utvecklat produkter som NOA Täckställningar - kort sagt kan vi det mesta om branschen och båtar.

Om du väljer att köpa en båt hos oss får du alltid mist 6 månaders garanti - för oss är det en självklarhet. Detta gör att vi ställer höga krav på alla båtar vi tar in till försäljning. Vi jobbar till exempel inte med motorer som är äldre än 10 år. Samtliga båtar vi har till försäljning är besiktigade av oss eller av en besiktningsman. Det gör att du alltid gör en trygg båtaffär hos Östersjö Båt.

Östersjö Båt AB
Brantvägen 3
133 42 Saltsjöbaden

08-717 85 00
info@ostersjo-bat.se
www.ostersjo-bat.se

Org.nr. 556866-2141
Bankgiro: 567-6743

Copyright 2012 Östersjö Båt AB - Page by Brennfors production